Turizam

Nove volonterke iz Francuske stigle u Grabovaču

Nove volonterke u Grabovači


Tek što je prvi završio, Pećinski park Grabovača započeo je s provedbom drugog volonterskog projekta koji je ništa drugo nego upravo nastavak prvog ali s manje volontera. Naime, dolaskom dviju volonterki u parku je prošlog ponedjeljka započela provedba projekta “Karst 4U: Explore Croatia`s Nature”.

Aktivnosti koje će se provoditi tijekom narednih mjesec i pol dana sastoje se prije svega od odrađivanja svakodnevnih poslova unutar parka, promocije prirodne i kulturne baštine Ličko-senjske županije, promocije hrvatskog jezika i tradicije, ali učenja francuskog jezika za najmlađe. Napomenimo da je i ovaj projekt omogućen zahvaljujući financijskoj potpori Agnecije za mobilnost i programe Europske unije te da volonteri dolaze iz volonterske organizacije “Maison de l` Europe de Nimes” iz Francuske.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close