Hrvatska

Nove riječke snage, One Possible Option, premijerno u Slavonskom Brodu

Festivalsku rock večer 5. CMC 200 Slavonija festa upotpunit će i riječki alter rock bend One Possible Option koji je stjecajem okolnosti vrlo malo svirao u Slavoniji, dok u Slavonski Brod dolazi po prvi put.


Nastupu se raduje i frontmen benda Deni Kasapović:

“Definitivno se veselimo napokon podružiti s tamošnjom publikom. Čuli smo da je produkcija na visokoj razini i da je atmosfera uvijek super, tako da se veselimo.”

One Possible Option već su s prvim singlom s novog albuma, “All We Do Today”, pobrali odlične kritike, ali i osvojili nekoliko top lista. U rujnu prošle godine objavili su album “No King”, koji je donio pregršt snažnih gitara, žestokih vokalnih linija, angažirane tekstove i odličnu produkciju zbog čega ih mnogi svrstavaju među predvodnike novog riječkog glazbenog vala. A koliko njihova glazba pali Slavonce provjerit ćemo 4. rujna na Poloju.

“Moj prvi festivalski nastup je bio možda 2005. ili 2006. kad sam imao 16 godina i nisam još pjevao, nego svirao gitaru, ali sam cijeli nastup bio od treme zalijepljen na mjestu. Bio sam totalno ukočen i to je bio neki, čini mi se, bikerski festival u okolici Lokvarskog jezera”, rekao je Deni i dodao kako je festivalski nastup dobar jer imaš malo vremena da se predstaviš publici pa je u pitanju i veći izazov.

Više moraš raditi na tome da se svidiš publici, ali isto tako je i lijepi osjećaj kad te ta publika prihvati. Tada shvatiš da tvoja glazba pali kod publike. Imamo kratak set, ali i izravan i kvalitetan. Pripremili smo nekoliko pjesama, uvježbani smo i nakon godinu i pol dana stanke nabijeni energijom. Očekuje vas nešto uzbudljivo. Opustite se, čeka vas jedna lijepa večer i mislim da ćemo se lijepo zabaviti”, napominje Deni.

Osim rockerskih nota glavne festivalske večeri 4. rujna, ovogodišnji CMC 200 Slavonija Fest donosi i CMC party večer prije, gdje će publiku zabavljati poznata imena zabavne glazbe. Više o tome u sljedećim tjednima!


 

Komentari

Komentara


Foto: Filip Gržinčić

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close