Vijesti

Novalja od 15. lipnja na katamaranskoj vezi s Rijekom i Zadrom

Grad Novalja će od 15. lipnja ove godine biti uključen u novu sezonsku brzobrodsku liniju koja će prometovati na relaciji Rijeka-Zadar. U novu brodsku liniju su, uz Novalju, Rijeku i Zadar, uključeni Krk i Lopar. Uvođenje nove katamaranske veze potvrđeno je u Agencije za obalni linijski pomorski promet i brodarske tvrtke G&V Line Iadera iz Zadra, doznaje Radio Pag.


Katamarani će na novoj liniji ploviti svakodnevno, u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna. Liniju će održavati katamaran “Melita”, kapaciteta prijevoza 180 putnika. Katamaran “Melita” će iz Rijeke polaziti u 8:15 sati, a putovanje do Zadra trajat će četiri sata. Katamaran će pristajati u Gradu Krku, Loparu i Gradu Novalji. Iz Zadra će kretati u 16:15 sati, a u Rijeku će se vraćati navečer u 20:15 sati. Očekuje se kako će zanimanje putnika za ovu brodsku liniju biti veliko i zbog toga se brodar sprema na uvođenje još jednog katamarana, “Antonija”, koji ima 240 sjedišta.

Uvođenje ove katamaranske linije koristit će velik broj turista i izletnika, ali i stanovnici Rijeke, Zadra i otoka. Iz Rijeke će katamaran kretati u jutarnjim satima, jer poslijepodne iz Rijeke prema Rabu i Novalji plovi katamaran Jadrolinije. Tako će stanovnici tih otoka imati dvije veze dnevno s Rijekom, ujutro i poslijepodne, ali i izravnu vezu sa Zadrom.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Radio Pag | Foto: GV-Zadar

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close