Lifestyle

NOVALJA Gradu uručen Certifikat sustava upravljanja kvalitetom

U četvrtak, 18. rujna 2014. g. tvrtka DQS iz Zagreba uručila je Gradu Novalji Certifikat ISO 9001:2008, međunarodnu normu koja propisuje sustav upravljanja kvalitetom. Certifikat je dodijeljen nakon provedenog postupka certifikacije koji dokazuje da je sustav upravljanja kvalitetom u Gradu Novalji provjeren i da zadovoljava sve propisane zahtjeve.

Direktor certifikacijske tvrtke DQS Darko Hibler na svečanosti u Uredu gradonačelnika uručio je certifikat  Gradonačelniku Anti Dabi koji je je tom prilikom istaknuo kako ga veseli što je Grad Novalja zadovoljio visoke standarde i dobio ovaj vrijedni certifikat te dodao kako vjeruje da će rad gradske uprave biti još kvalitetniji i transparentniji.

Vanjski audit proveden je u lipnju a jedan od najvažnijih detalja vezanih uz certifikaciju prema ISO 9001:2008 je fokus na korisnika usluga, što su u slučaju Grada njegovi stanovnici.

Osim građanima, ova je certifikacija signal kvalitete  i široj društvenoj zajednici, gospodarskim subjektima i investitorima. Grad Novalja i svi zaposlenici u gradskoj upravi sada za svoj transparentan način upravljanja gradom imaju i potvrdu međunarodnog certifikacijskog nadzora. To će, kao dodatni garant kvalitete provođenja projekata zasigurno pomoći i kod apliciranja na projekte fondova Europske unije.

Tekst: UL/press

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close