Ličko-senjska županijaZdravlje

NOVALJA Gradski stožer zahvalio Crvenom križu na organizaciji volontera u vrijeme korone

DAN CRVENOG KRIŽA

Povodom Dana crvenog križa, Stožer civilne zaštite Grada Novalje zahvalio je Gradskom društvu crvenog križa Pag na organizaciji volontera u Novalji za vrijeme korona krize.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dana 8. svibnja 2020.g. Stožer civilne zaštite Grada Novalje održao je svoju redovnu sjednicu putem videokonferencije.

Svi nazočni članovi Stožera podnijeli su svoje dnevno izvješće o situaciji iz područja njihove nadležnosti a vezano uz epidemiju koronavirusa. Izvješće su podnijeli i svi povjerenici civilne zaštite.

Na području Grada Novalje stanje je stabilno. Nemamo osoba zaraženih koronavirusom.

Danas se obilježava Svjetski dan Crvenog križa. Tim povodom čestitamo Gradskom društvu crvenog križa Pag njihov dan, te im se zahvaljujemo na organizaciji volontera u Novalji za vrijeme korona krize.
Također, čestitamo i zahvaljujemo se svima volonterima Crvenog križa iz Novalje na dosadašnjem dobrovoljnom radu. Ovog tjedna ukupno su odradili 197 volonterskih sati. 16 volontera ukupno je odradilo 18 dostava za 10 korisnika.

Udruga veterana vojne policije Osječko-baranjske županije – ogranak Novalja, donirati će danas Domu zdravlja Novalja 50 vizira za zdravstvene djelatnike.

Stožer CZ Grada Novalje radi redovno. Dana 07. 05. izdano je 319 propusnica od čega je 45 propusnica izdano za osobe sa prebivalištem na području Grada Novalje.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA NOVALJE
Gradonačelnik, Ante Dabo


 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close