Ličko-senjska županija

Novalja do daljnjega zadržava sustav e-propusnica

PRIOPĆENJE IZ STOŽERA

Stožer civilne zaštite Grada Novalje, na preporuku Nacionalnog stožera, donio je jednoglasno odluku da se sustav e-propusnica za sve građane i gospodarske subjekte koji nemaju prebivalište odnosno sjedište na otoku zadrži do daljnjega, priopćeno je u ponedjeljak 20. travnja iz Stožera.


S obzirom da protuepidemijske mjere traju već preko mjesec dana, prema izvještajima sa terena uočeno je da dolazi do popuštanja u pridržavanju istih”, navedeno je u priopćenju,

Stožer civilne zaštite Grada Novalje stoga moli i apeliramo na sve građane da se i dalje pridržavaju protuepidemijskih mjera (distanca od 2 m, zabrana okupljanja više od 5 osoba, redovito pranje i dezinficiranje ruku).

Na području Grada Novalje stanje je stabilno. Broj osoba zaraženih koronavirusom i dalje je isti. Imamo dvije inficirane osobe koje su dobrog stanja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close