Ličko-senjska županija

Novalja do daljnjega zadržava sustav e-propusnica

PRIOPĆENJE IZ STOŽERA

Stožer civilne zaštite Grada Novalje, na preporuku Nacionalnog stožera, donio je jednoglasno odluku da se sustav e-propusnica za sve građane i gospodarske subjekte koji nemaju prebivalište odnosno sjedište na otoku zadrži do daljnjega, priopćeno je u ponedjeljak 20. travnja iz Stožera.


S obzirom da protuepidemijske mjere traju već preko mjesec dana, prema izvještajima sa terena uočeno je da dolazi do popuštanja u pridržavanju istih”, navedeno je u priopćenju,

Stožer civilne zaštite Grada Novalje stoga moli i apeliramo na sve građane da se i dalje pridržavaju protuepidemijskih mjera (distanca od 2 m, zabrana okupljanja više od 5 osoba, redovito pranje i dezinficiranje ruku).

Na području Grada Novalje stanje je stabilno. Broj osoba zaraženih koronavirusom i dalje je isti. Imamo dvije inficirane osobe koje su dobrog stanja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close