TurizamIzdvojeno

NOVA TURISTIČKA ATRAKCIJA U Brinju postavljeno prvo “srce”!

BRINJE U SRCU

„Brinje u srcu“ naziv je mini projekta u sklopu kojega će 3 drvena okvira za slikanje u obliku srca biti postavljena na 3 lokacije u Brinju.


Prva lokacija na koju je postavljeno srce je Vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijelu brinjsku dolinu.

“Srce je oduvijek bilo zanimljiv i svima drag motiv. Nadamo se kako će ovo srce biti još jedna stepenica za promociju našeg kraja, pogotovo u današnje vrijeme kada smo svi na društvenim mrežama i u potrazi za zanimljivim i lijepim lokacijama za slikanje, a baš ovo srce bi nam trebalo dati lijepi kadar i zanimljivu kulisu za fotografiju”, naveli iz Turističke zajednice Općine Brinje uz poziv posjetiteljima da kod slikanja obavezno stave i neke od heštegova kako bi se za ovu priču čulo što dalje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

BRINJE U SRCU ❤ Mini projekt Turističke zajednice Općine Brinje „Brinje u srcu“ u kojem ćemo izraditi 3 drvena okvira za slikanje u obliku srca koji će biti postavljeni na 3 lokacije u našem prekrasnom Brinju. 😀 Prva lokacija na koju je postavljeno srce je naš predivan Vidikovac iz kojeg imamo pogled na cijelu brinjsku dolinu. Srce je oduvijek bilo zanimljiv i svima drag motiv. Nadamo se kako će ovo srce biti još jedna stepenica za promociju našeg kraja, pogotovo u današnje vrijeme kada smo svi na društvenim mrežama i u potrazi za zanimljivim i lijepim lokacijama za slikanje, a baš ovo srce bi nam trebalo dati lijepi kadar i zanimljivu kulisu za fotografiju. Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u ovom mini projektu, počevši od predlaganja ideje pa sve do postavljanja i otvaranja prve lokacije. 🤗❤ Kod slikanja obavezno stavite i neke od heštegova kako bi se za ovu priču čulo što dalje. Širimo ljubav! ❤ #LoveBrinje ❤ #brinjeusrcu #brinjemoje #visitbrinje #općinaljubavi #zaljubljeniubrinju #visitlika #likasenjcountry

Objavu dijeli Brinje Tourist Board (@visitbrinje)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close