VijestiSport

Nova priznanja za DU MOTION: Ugledni američki mediji preporučili Dubrovački polumaraton

Manje od dva mjeseca dijeli nas od održavanja ovogodišnjeg, četvrtog izdanja, sportsko-rekreativne manifestacije Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik, koja nastavlja nizati priznanja.


Višestruko nagrađivani hrvatski trkački događaj tako se nedavno s Dubrovačkim polumaratonom našao na listi 13 utrka na izvanrednim mjestima diljem svijeta, koje po mišljenju uglednog američkog trkačkog vodiča Halfmarathons.net svakako treba posjetiti tijekom života.

Laskav je i izbor proljetnih odredišta koje je svojim čitateljima preporučio Thrillist, jedan od globalno vodećih digitalnih lifestyle brendova, na kojem se našla i Hrvatska te kao poseban događaj za sve željne aktivnog odmora istaknut upravo Dubrovački polumaraton.

“Ove lijepe vijesti dolaze u trenutku kada zanimanje za naše utrke prelazi sva očekivanja. Trkači ponovo dolaze sa svih kontinenata pa će Du Motion nastaviti tradiciju najinternacionalnije trkačke manifestacije. Na nama je da opravdamo njihova očekivanja i omogućimo im da uživaju u svim ljepotama Dubrovnika te nastavimo pozicioniranje grada kao atraktivne destinacije za ljubitelje sporta i rekreacije”, izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković kojem je potvrda za dobar rad stigla i od Bostonskog atletskog saveza.

Naime, sredinom travnja pozvan je na direktorsku konferenciju koja će održati uoči Bostonskog maratona, najdugovječnijeg maratona na svijeta.

Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik na rasporedu je 28. i 29. travnja, s programom koji uključuje Dubrovački polumaraton, izazovnu Utrku zidinama, humanitarnu utrku građana 5K, Dječju utrku na Stradunu, te Du Motion Expo i druge popratne sadržaje.

Prijave za Dubrovački polumaraton i Utrku zidinama otvorene su do 31. ožujka, dok se na humanitarnu 5K utrku zainteresirani mogu prijavljivati sve do 20. travnja.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close