VijestiScena

Nova pjesma Mate Bulića posvećena je svim Hrvatima u tuđini

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, u petak navečer na CMC televiziji i portalu 24sata.hr predstavio je spot za novu pjesmu ‘Božić u tuđini’.


Rijetko na hrvatskoj glazbenoj sceni čujemo nove božićne pjesme, ali Mate se odlučio na ovaj potez i posvetio pjesmu svim Hrvatima u tuđini, a mnogi od njih proslavit će ovaj najradosniji kršćanski blagdan izvan svoje domovine i rodnog kraja.

“Ja sam jedan od onih koji zna kako je u iseljeništvu i znam koliko je teško živjeti izvan svoje domovine”, rekao je Mate i pozvao sve da poslušaju njegovu novu pjesmu koju je napisao Dražen Pavin, dok aranžman potpisuje Domagoj Pavin. Spot je režirao Luka Slipčević.

Pjesma ‘Božić u tuđini’ dio je prvog božićnog albuma Mate Bulića ‘Sretan Božić, moj narode’ koji je u petak objavljen u nakladi Croatia Recordsa. Na njemu se osim spomenute pjesme nalazi devet obrada, prepjeva tradicionalnih božićnih pjesama. Mate je na albumu ugostio i nekoliko kolega glazbenika i pjevača, Peru Galića, Ivanu Marić, sestre Palić i vokaliste sv. Josipa

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close