Nova pjesma Mate Bulića posvećena je svim Hrvatima u tuđini

Tena Brnad

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača zabavne glazbe, Mate Bulić, u petak navečer na CMC televiziji i portalu 24sata.hr predstavio je spot za novu pjesmu ‘Božić u tuđini’.


Rijetko na hrvatskoj glazbenoj sceni čujemo nove božićne pjesme, ali Mate se odlučio na ovaj potez i posvetio pjesmu svim Hrvatima u tuđini, a mnogi od njih proslavit će ovaj najradosniji kršćanski blagdan izvan svoje domovine i rodnog kraja.

“Ja sam jedan od onih koji zna kako je u iseljeništvu i znam koliko je teško živjeti izvan svoje domovine”, rekao je Mate i pozvao sve da poslušaju njegovu novu pjesmu koju je napisao Dražen Pavin, dok aranžman potpisuje Domagoj Pavin. Spot je režirao Luka Slipčević.

Pjesma ‘Božić u tuđini’ dio je prvog božićnog albuma Mate Bulića ‘Sretan Božić, moj narode’ koji je u petak objavljen u nakladi Croatia Recordsa. Na njemu se osim spomenute pjesme nalazi devet obrada, prepjeva tradicionalnih božićnih pjesama. Mate je na albumu ugostio i nekoliko kolega glazbenika i pjevača, Peru Galića, Ivanu Marić, sestre Palić i vokaliste sv. Josipa

 

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u