GlazbaIzdvojeno

Nova pjesma Marija Vestića posveta je svim mladostima koje je prekinuo vihor rata

Mario Vestić, Porinom nagrađeni skladatelj i tekstopisac najpoznatiji po suradnji s jednom od najpopularnijih rock grupa – Općom Opasnosti, predstavlja spot za pjesmu “Zašto plačeš (Ivana)”.


Mario potpisuje glazbu i tekst dok je za produkciju zaslužan Branimir Jovanovac Bani. Režiju spota, u kojem se kao glavna protagonistica pojavljuje Barbara Vestić, potpisuje Branko Galičić.
Pjesma je ovo za sve one mladosti, za nedosanjane snove koje je prekinuo ludi vihor rata.
“Pjesmu ‘Zašto plačeš (Ivana)’ nosim već dugo u sebi kao nekakav epitaf posvećen dragim ljudima iz mog sjećanja čiju je mladost i snove prekinuo rat.
Možda sam konačno spreman prihvatiti da je to bila njihova sudbina i da tu ne mogu ništa promijeniti, osim poslati im ovom pjesmom moje posljednje zbogom”, rekao je Mario povodom nove pjesme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close