Scena

Nova naslovna pjesma za Jamesa Bonda

U petak navečer je konačno izašla pjesma koja bi trebala služiti kao glazbena tema najnovijem Bondu. Dugo se šuškalo o tome kome će ta čast pripasti, a tek je pred koji tjedan objelodanjeno da će je raditi Britanac Sam Smith. I sad već slobodno možemo reći da je ovaj mladić to odlično odradio. Dobro, ruku na srce. Malo mu je pritome zasigurno pomogao i Jimmy Napes.


Naravno da su ljudi već počeli kritizirati pjesmu pa se tako na društvenim mrežama može pročitati da je pjesma dosadna, da zvuči ko lajanje, odnosno da je pokradena od Jacksona i još štošta toga. No, nije li James Bond upravo ono oličenje straromodnog i elegantnog koje nas još uvjek tjera u kinodvorane? I baš zbog toga što je Smith tu karakteristiku franšize uspio pretočiti u glazbu možemo reći da je ovo možda i najbolja tema Bonda koju smo u posljednje vrijeme čuli. No, najbolje da donesete svoj vlastiti sud o tome.

https://www.youtube.com/watch?v=LtPLEje65nI


Tekst: telegram
Foto: wikimedia commons
Video: youtube

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close