Vijesti

Nova Miss Beauty Zagreba je Nina Šimunac (18) zagrebačka maturantica, izljubile je Ana Sasso i Ana Rucner

ODNIJELA JE TITULU NAJLJEPŠE!

Novu ljepoticu s medijskih naslovnica koja je školske klupe zamijenila Smaragdnom dvoranom podržale su i izljubile kultna manekenka Ana Sasso i violončelistica Ana Rucner.


Maturantica II ekonomske škole još jučer popodne učila je s prijateljima u razredu, a navečer je zabljesnula kao nova najljepša Zagrepčanka. Snovi se doista ponekad ostvaruju, a to je upravo sinoć doživjela Nina Šimunac (18) koja je u Smaragdnoj dvorani luksuznog hotela Esplanade proglašena za novu Miss Beauty Zagreba.
-Odmalena sam pozirala pred ogledalom u štiklama i svojim ukućanima priređivala revije, tako da je svijet mode bio nekakav san u djetinjstvu, ali nikad ništa dosad nisam pokušavala. Večeras sam se prvi put natjecala i eto pobijedila. Još ne mogu vjerovati jer doista, najiskrenije, nisam se ni nadala ni očekivala pobjedu. Dok sam odijevala haljinu za prvi izlazak, sve su djevojke primijetile da mi se noge tresu. Počelo je s tremom, a završilo trijumfom, izjavila je Nina Šimunac nakon što je večeras stavila zlatnu krunu Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije 2023. godine. Podršku u publici imala je od oca i majke, no starija i mlađa sestra nisu bile mogućnosti nazočiti, kao ni prijatelji iz razreda s kojima će uskoro na maturalni ples kao prava okrunjena ljepotica. Ipak, zasad više od zabave, prioritet joj je obrazovanje.
– Na jesen planiram upisati studij ekonomije, san mi je završiti fakultet jer želim uspjeti u tom području, ali nastavila bih se baviti modelingom, izjavila je mlada Zagrepčanka koja će sudjelovati u finalnom izboru potkraj listopada.
Ovaj već tradicionalni glamurozni izbor ljepote na prestižnoj zagrebačkoj adresi organizirale su Brankica Capan Vučić i Vivian Vučić kao direktorice zagrebačke Direkcije, a na after partyju u hotelu, kako i priliči glamuroznoj manifestaciji, uzvanike su, na opće oduševljenje, počastile vanserijskim šampanjcem s granulama 24karatnog zlata. Nazdravljalo se do dugo u noć.
– Miss Beauty Zagreba početak je godišnjeg projekta Miss Beauty Hrvatske i tradicionalne nagrade Timeless Beauty koja se dodjeljuje uglednim ženama iz javnog života; a koje su svojim djelovanjem tijekom godina ostavile neizbrisiv trag na domaćoj sceni, istaknule su osnivačice projekta Sanja Bjedov i Tamara Roglić.
U glamuroznoj večeri, tijekom koje su publiku glazbenim nastupima počastili violončelistica Ana Rucner i mladi pjevač Marko Bošnjak, uživali su i mnogobrojni uglednici iz domaćeg javnoga života.
Bila je tamo tako i rijetko a vrlo rado viđena gošća na ovakvim događanjima, bivša Miss Jugoslavije Ana Sasso sa suprugom dr. Hrvojem Tomasovićem, voditelj Dalibor Petko, umjetnica i poslovna žena Lada Szabo Kajfež, voditeljica Vjekoslava Bach, međunarodna pravnica Lidija Udovički, društveni kroničar Neven Ciganović kao i mnogi drugi. Voditelji izbora bili su Davor Garić s Nove TV i Mihaela Dragičević s Antene Zagreb.


 

Komentari

Komentara


Izvor: Miss Zagreba | Foto: Tomislav Beroš i Tesa Lipovski

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close