Tech

Tržnica u Gospiću: Koštala je milijune, a ima brojne nedostatke !

 Kiša, vjetar i topljenje snijega pokazuju brojne nedostatke nove gradske tržnice, piše lika-express.hr.


Višemilijunski projekt napravila je zagrebačka tvrtka “Mešić Com”. Iako je tijekom potpisivanja ugovora o početku gradnje između Grada i spomenute tvrtke u rujnu 2015. godine istaknuto je da bi radovi trebali biti gotovi do ljeta 2016., taj rok je debelo premašen. Prema neslužbenim informacijama tijekom veljače tržnica bi konačno trebala proraditi.

Sada kada je tržnica, u koju su ulupani milijuni kuna, napravljena, svjedočimo detaljima i propustima, ali i građevinskim izvedbama i materijalima zbog kojih će kupci i potrošači kisnuti i zebsti, ali i morati voditi računa da tijekom dolaska na tržnicu ne padaju i ne lome se. Voda iz žlijebova postavljenih na stupove neobično građenih krovova trebala bi ulaziti u uski kanal. Širina tog kanala jedva je dva centimetra, ali da stvar bude još gora žlijebovi su postavljeni tako da voda “fula” barem 10-ak centimetara taj smiješni odvodni kanalić.

Veći dio površine koja je pod krovom je mokar jer krov je neuobičajeno visok za ličke vremenske prilike i neprilike, a naravno, kiši i snijegu ne možete zapovijediti da ravno padaju. Tijekom vremena sličnog današnjem, uz jaku kišu koja pada sa svih strana i pod raznim kutovima teško će biti i prodavati i kupovati na gospićkoj tržnici.

Više na lika-express.hr

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close