KontinentalniTurizamIzdvojeno

NOVA ATRAKCIJA Otvoren je Adrenalinski park Ozalj!

CROATIA OPEN LAND TOURS DMC

Kako na ovom području Hrvatske ne postoji slična atrakcija, otvorenje Adrenalinskog parka Ozalj je baš ono što je potrebno kako bi se zaokružila cijela ponuda šireg ozaljskog područja.


Ova atrakcija idealna je za široki krug posjetitelja, posebice za ljubitelje adrenalinskog turizam, kao i za one koji se žele okušati u savladavanju raznih prepreka. Park se sastoji od raznih prepreka postavljenim na visini, no radi zajamčene sigurnosti, radi korištenje zaštitne opreme, omogućuju razvijanje novih fizičkih vještina posjetitelja.

Dana 14.05.2021. u 10:00 sati službeno je otvoren Adrenalinski park Ozalj, a njime upravlja lokalna renomirana turistička agencija Croatia Open Land Tours DMC.

Gradonačelnica grada Ozlja, mr.sc. Gordana Lipšinić ističe:

Sve što radimo u Ozlju, radimo prvenstveno kako bismo unaprijedili kvalitetu života naših stanovnika, a potom pružili sadržaje posjetiteljima… Ova priča sadrži jedno i drugo. Adrenalinski park je atraktivan sportsko rekreacijski punkt nadomak centra grada. Adrenalinski park ima potencijal da bude glavni motiv dolaska u Ozalj, a jednako tako biti će i dopuna ostalim gradskim sadržajima (Zavičajnom muzeju, Gradskom kupalištu, postojećim manifestacijama…). Stavljanjem u funkciju adrenalinskog parka otvaraju se prilike za realizaciju novih interesantnih sadržaja u blizini, npr. “piknik zona” uz potočić podno parka. Park sigurno znači veći broj posjetitelja i turista u Ozlju, a što je prilika za sve djelatnosti u toj branši (smještaj, prehrana, ugostiteljske usluge, suveniri, …).

Rad Adrenalinskog parka je posebno podržan od strane Turističke zajednice područja Kupe. Direktor turističke zajednice, Toni Šarić navodi:

Dobra je vijest o svakom novom turističkom proizvodu, a mi smo sretni što je ovo prvi adrenalinski park na našem području, svakako odlična nadopuna postojećim outdoor sadržajima i motiv dolaska mlađih posjetitelja u naš kraj. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u pripremi i radujem nastavku, podizanju turističke ljestvice i novoj sinergiji sa turističkim dionicima.

Vlasnik agencije Croatia Open Land Tours DMC, Krešo Rogoz navodi:

Iznimna nam je čast što je grad Ozalj i Turistička zajednica područja Kupe prepoznala naš rad i promicanje vidljivosti ozaljskog kraja kroz projekte na kojima smo zajedno surađivali: Kupom kroz Ozalj, Susret s rijekom i Održivi turizam kroz društveno poduzetništvo te nam ustupili pravo na upravlje i korištenje Adrenalinskog parka. Kroz daljnju suradnju nastojat ćemo još više jačati destinacijski menadžment kroz umrežavanje raznih dionika šireg ozaljskog područja kako bi cjelokupna ponuda bila što bogatija i kvalitetnija za svakog posjetitelja. Adrenalinski park je jedan kvalitetan novitet na našem području koji će posjetiteljima biti dodatan motiv za dolazak. Uključivanjem Adrenalinskog parka u naše ponude, zaokružuje se cjelokupan doživljaj spoja ruralnog područja i adrenalinskog turizam. Radujemo se zajedničkoj suradnji s gradom i turističkom zajednicom te ćemo zajedničkim snagama nastojati turističku ponudu šireg ozaljskog područja podići na još viši nivo.

Na otvorenju su već prvi posjetitelji mogli okušati svoje vještine, a osmjeh koji ne skidaju nakon savladavanja prepreka govori o uspješnosti ovog projekta.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor: PR

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close