VijestiScena

NORMALNA – novi hit Jasmina Stavrosa!

Nakon što se u tjedan dana zavrtila radijskim eterom, pjesma “Normalna” je dobila i vizualno izdanje! Nadamo se da će publika uživati u novom hitu koji je Stavros sam napisao, a Branimir Mihaljević aranžirao!

Spot je sniman prošli tjedan u Rijeci sa brojnim statistima, Stavros nam je otkrio da na prve taktove pjesme nitko nije ostao miran, svatko je zaplesao, naročito starijI što ga je pomalo iznenadilo.

Reakcije publike na pjesmu su odlične i ne sumnjamo da će postati dio repertoara na mnogobrojnim Stavrosovim koncertima! Zadrani i njegovi gosti će imati priliku zapjevati Normalnu na velikom koncertu “Tri kralja zabave” koji će Stavros održati sa Draženom Zečićem i Mladenom Grdovićem u dvorani Krešimira Ćosića 18.12.!

Posebna zanimljivost kod ove pjesme je da ju je Jasmin sam napisao, a zamislio ju je kao nastavak na pjesmu Ljubomorni ljudi

“Ova pjesma mi se stalno vrtila u glavi, zamišljena je kao nastavak pjesme Ljubomorni ljudi! Volumen 2. U pjesmi Ljubomorni ljudi su ogovarali muškarca ženi, a sada ogovaraju ženu muškarcu da je ostavi.” te nadodaje “Aranžman sa trubama u ska ritmu koji je osmislio Branimir Mihaljević je totalno dovelo pjesmu na jednu drugu dimenziju koja je posebna i mislim da je kao takva specifična jer od 80′ tih nemamo ska pjesama!”

 

Tekst: Scardona/UL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close