Lifestyle

NoPhone: mobitel koji to nije!

Telefon koji nije telefon prikupio je u utorak poslijepodne više od 13.000 dolara na Kickstarteru, daleko više od svog početnog cilja. Kampanja na Kickstarteru trebala je prikupiti 5.000 dolara, međutim, interes za ovim telefonom nadmašio je očekivanja.

“NoPhone” vam pomaže da spriječite užas koji nastaje kad ne držite mobitel u ruci, pa ovaj komad plastičnog bloka u obliku mobitela možete držati umjesto svog iPhonea ili Androida.
“Nikada više nećete doživjeti uznemirujući osjećaj dodirivanja mesa na meso prilikom zatvaranja svoje šake”, navode dizajneri iz New Yorka i Amsterdama na stranici Kickstartera.
Poput ostalih komada plastike, NoPhone je vodootporan i ne razvija ovisnost.

Van Gould, Ingmar Larsen i Ben Langeveld, kreatori ovog telefona, rekli su za Huffington Post da su inspiraciju za NoPhone dobili dok su pili na krovu u baru pod nazivom 230 Fifth. Gledali su se preko svojih mobitela i primijetili da previše drže svoje uređaje.

Tekst: net.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close