Scena

Nola predstavila spot za pjesmu Sve bi bilo lakše da je ljeto

Nakon uspješnih singlova “Moj svijet” i “Negdje između” pulska grupa Nola predstavlja novi singl i videospot “Sve bi bilo lakše da je ljeto”.


Gabrijela Galant Jelenić i Marijan Jelenić, kreativna okosnica grupe, zajedno su još jednom napisali sjajan tekst, u kojem prizivaju ljetne dane, no usprkos zimskom ugođaju aranžman pjesme lepršav je i poletan, a atmosfera zaigrana i optimistična.

S idejom da dočaraju takav senzibilitet Nola se ovaj put uputila u Sisak, a u novom glazbenom spotu koji je režirala Marijana Četković dominiraju vedute Starog mosta i šetnice uz Kupu. Mistična maglovita atmosfera grada, koji kao da je utonuo u zimski san, suprotstavljena je nasmiješenoj i pozitivnoj Gabi.

Pjesmom “Sve bi bilo lakše da je ljeto” Nola ujedno najavljuje novi studijski album koji stiže na proljeće.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close