VijestiScena

Nola – 25 godina ljubavi u samo jednoj pjesmi

Gotovo cijelu 2018. godinu grupa Nola obilježavala je veliku obljetnicu – 25 godina njihova glazbenog postojanja.


Zato je početak 2019. pravo vrijeme za novu stranicu, novi singl, novi spot, a uskoro i novi album. Tako iz radionice Marijana Jelenića, autora teksta i glazbe, stiže nova pjesma koja će, kao i Nolini prethodni hitovi zasigurno brzo osvojiti radijski eter i obožavatelje – Imam tebe. Pjesma i spot prikazuju ljubav i život dvoje ljudi koji se susreću sa životnim izazovima i problemima.

Novom pjesmom počinjemo novi krug, novi ciklus. Volimo režiju spota prepustiti mladim ljudima, volimo vidjeti njihovu viziju naše pjesme. Ovoga puta prepustili smo se u ruke mladoj redateljici  Katarini Radetić koja gotovo da je Nolina vršnjakinja. Ona je video za pjesmu “Imam tebe” zamislila kao retrospektivu Nolinih 25 godina rada i sigurno je i za nju bio izazov tih 25 godina smjestiti u 3 minute pjesme”, kaže nam Gabrijela Jelenić Galant, pjevačica Nole.

Naslov i stihovi pjesme Imam tebe govore o dugogodišnjem odnosu, dugogodišnjoj ljubavi, a Nola je prošle godine proslavila 25. godišnjicu. Imajući to u vidu, spot je zamišljen kako bi pokazao upravo razvoj odnosa između dvoje ljudi. Auto u kojem se odvija većina spota metafora je za zajedničko kretanje kroz život, objašnjava Katarina Radetić (MedVid produkcija).

Nakon izdavanja i promocije novog singla, Nola se vraća u studio gdje snimaju nove materijale:

U planu je ove godine objaviti još novih pjesama, možda još dvije ili tri do kraja godine. Sve su one dio novog albuma na kojem trenutno radimo,  rekao nam je Marijan Jelenić.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivana Kujundžić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close