Sport

Nogometaši Bayerna treniraju u cyber obliku ovih dana

I nogometaši Bayerna trenutno dane provode u svojima domovima zbog pandemije koronavirusa, ali nisu ostali uskraćeni za zajedničke treninge s trenerom Flickom. Nisu to oni klasični treninzi u kampu, već u “cyber” obliku, piše Novi list.


U dvominutnome videozapisu iz bavarskog su kluba pokazali kako izgledaju njihovi treninzi preko mobitela i laptop ekrana. Trener Hansi Flick i dr. Holger Broich vode trening iz jedne prostorije, a sve se snima uživo kako bi igrači u istome trenutku u svojim domovima mogli izvoditi te iste vježbe. Timski duh kod njih tako nije izostao ni u ovo vrijeme samoizolacije.

Flick je objasnio kako cyber treninzi traju oko 90 minuta, ali i da s pojedinim igračima ima posebne grupne treninge, također “online” putem.

Neki su odlučili trenirati u svojemu dvorištu na suncu, kao što to radi Thomas Muller, dok Thiago i Davies prate trening u dnevnome boravku.

Donosi Novi list.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close