Sport

Nogometaši Bayerna treniraju u cyber obliku ovih dana

I nogometaši Bayerna trenutno dane provode u svojima domovima zbog pandemije koronavirusa, ali nisu ostali uskraćeni za zajedničke treninge s trenerom Flickom. Nisu to oni klasični treninzi u kampu, već u “cyber” obliku, piše Novi list.


U dvominutnome videozapisu iz bavarskog su kluba pokazali kako izgledaju njihovi treninzi preko mobitela i laptop ekrana. Trener Hansi Flick i dr. Holger Broich vode trening iz jedne prostorije, a sve se snima uživo kako bi igrači u istome trenutku u svojim domovima mogli izvoditi te iste vježbe. Timski duh kod njih tako nije izostao ni u ovo vrijeme samoizolacije.

Flick je objasnio kako cyber treninzi traju oko 90 minuta, ali i da s pojedinim igračima ima posebne grupne treninge, također “online” putem.

Neki su odlučili trenirati u svojemu dvorištu na suncu, kao što to radi Thomas Muller, dok Thiago i Davies prate trening u dnevnome boravku.

Donosi Novi list.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close