Lifestyle

Noćite jeftinije u inozemstvu

Prošla su vremena kada je jedina opcija noćenja na putovanju bio hotel ili apartman. Ili bed & breakfast.


Pojavili su se hosteli, recimo. Ali ipak, nisu hosteli za sve jer nisu svi ljubitelji grupnog spavanja pogotovo s nepoznatim ljudima. Neki hosteli imaju i privatne sobe, ali su cijene daleko iznad povoljnog u tom slučaju. Pojavili su se i servisi poput Couchsurfinga gdje možete odsjesti kod domaćina, ali i to ima manu nedostatka privatnosti kao i obvezu druženja s domaćinom.

A onda se pojavio AirBnb. To je servis koji je omogućio ljudima iznajmljivanje svojih stanova putnicima, po povoljnoj cijeni. Ovo nam se posebno sviđa jer koji je bolji način za upoznavanje destinacije nego iz stana i smještaja koji je autentičan i nije smješten s ostalim turistima.

Princip je jednostavan, odaberete lokaciju i AirBnb vam izlista smještajne kapacitete. Možete prilagoditi cijenu i ostale preferencije svojim potrebama. A ono što vam Znano.st daje je i popust! I to od 22 eura prilikom rezervacije smještaja. To je program koji ova stranica ima kako bi privukla više posjetitelja.

Sve što trebate napraviti je otići na ovaj link i registrirati se na stranici, a zatim vas vaš popust čeka bilo da rezervirate smještaj sutra ili za tri mjeseca, nema posebnih uvjeta i nema skrivenih caka za vas, jednostavno će vaš ukupni iznos bookinga biti umanjen za 22 eura. Ne propustite se registrirati odmah, a putujte kad dobijete godišnji i skupite novce. Vaš popust vas čeka.

Sretan put!


 

Tekst: znano.st
Foto: hotelpropeller


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close