DogađanjaVijesti

Najpoznatiji UTORAK u Zagrebu: Noć zagorskih studenata vol.19!

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 7. ožujka 2017. u klubu Roko.


Noć zagorskih studenata, poznata kao noć zabave, druženja, upoznavanja novih ljudi, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, želi okupiti sve Zagorke, Zagorce i one željne dobrog provoda na jednom mjestu. Tijekom devet godina, Noć zagorskih studenata postala je senzacija utorkom koju svake godine posjećuje sve više ljudi, a do sada ju je posjetilo više od 20 000 ljudi!

Za glazbenu podlogu pobrinut će se dobro znani Kavaliri i Tamburaški sastav Ružmarin, a sve prisutne u pauzama će zabavljati DJ MarcoLucca. Dočekat će vas i službeni fotograf Nightlifephotoby GOXMAG.

Uz to, čeka vas i piće dobrodošlice te pristupačne cijene pića u klubu. Svoje ulaznice možete kupiti po cijeni od 20 kuna u pretprodaji u Studentskom centru  i Studentskom domu Stjepan Radić (Restoran 1), a na dan Noći na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Udruga poziva sve Zagorke, Zagorce i ostale željne dobre zabave da 7. ožujka dođu u Roko te se dobro zabave! Više detalja saznajte na Facebook događaju.

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close