VijestiGrad ZagrebLifestyle

Na Noć muzeja ZET uvodi besplatne tramvajske i autobusne linije

U petak, 27. siječnja, održat će se tradicionalna kulturno – turistička manifestacija Noć muzeja koju Hrvatsko muzejsko društvo organizira već 12. godinu za redom.


ZET se i one godine uključuje u manifestaciju besplatnim prijevozom posjetitelja izvanrednim linijama, piše srednja.hr

Turistički tramvaj vozit će na muzejskoj liniji kružnom trasom Trg Franklina Roosevelta – Frankopanska – Trg bana Jelačića – Zrinjevac – Mihanovićeva – Vodnikova – Savska – Trg Franklina Roosevelta

Mini autobusi vozit će od Muzeja Mimare na Gornji grad, trasom Frankopanska – Mesnička – Matoševa – Jezuitski trg – Opatička – Ilirski trg – Opatička – Markov trg – Mesnička – Frankopanska – Muzej Mimara.

Autobus će voziti i na liniji od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti, kao i do Zagrebačkog velesajma (paviljon 7) i natrag.

Uspinjača će voziti do 2 sata ujutro. Prijevoz turističkim tramvajem, kao i na izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan, dok će se usluga naplaćivati na redovnim tramvajskim, autobusnim linijama i uspinjači, obavještavaju iz ZET-a.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close