SportIzdvojeno

NK Lika 95 je pobjednik Kupa Ličko-senjske županije!

DRUGI PEHAR OVE SEZONE

NK Lika 95 pobjednik je finala Kupa Ličko- senjske županije koji se odigrao u nedjelju 2. kolovoza na stadionu Zdravka Rajkovića u Korenici


Prvi puta u povijesti kluba NK Lika 95 je bio finalist Kupa i to domaćin, a u finalu su igrali protiv Nogometnog kluba Otočac. Obje momčadi su izborile finale nakon izvođenja penala (NK Otočac- NK Nehaj 1:1 p 4:3/ NK Plitvice- NK Lika 95 1:1 p 2:4).

Trener Zlatko Pernar na teren je poslao Filipa Stjepanovića, Mateja Mijatovića, Bojana Radočaja, Slavka Matijevića, Alena Jurkovića, Tomislava Kukuruzovića, Murisa Harčevića, Luku Frankola, Zvonimira Šunjića, Iliju Lukića i Mihaela Eldića. Na klupi za pričuve sjedili su Tomislav Mijić (77´umjesto Ilije Lukića), Miroslav Bureš (61´umjesto Murisa Harčevića), Marin Stipić (67´ umjesto Luke Frankola), te Antonio Ilić.

Utakmica je kao što se i očekivali bila dosta teška.

Prvih pola sata igre NK LIKA 95 je bila bolja i konkretnija, dok se gost mučio spojiti dva dodavanja. Nakon pogotka Zvonimira Šunjića u 47´, gost se budi te izjednačuju već u 51´ pogotkom Antonija Ostovića. Do kraja utakmice nije bilo većih prilika, igralo se dosta grubo, ali bez ozljeda, te možemo reći kako su momčadi na kraju bile podjednake, naveli su iz NK Lika 95 u izvještaju s utakmice.

I treća utakmica Kupa otišla je na penale…

Nevjerojatna smirenost naših Tomislava Kukuruzovića, Mateja Mijatovića, Tomislava Mijića, Zvonimira Šunjića i Mihaela Eldića, te sjajna obrana Filipa Stjepanovića donijeli su nam i drugi pehar ove sezone. Naravno, to ne umanjuje zasluge i drugih jer su se svi zajedno borili srcem svih 90 minuta.

Pehare i medalje pobjednicima Kupa i Prvenstva uručili su Vlado Romić, tajnik ŽNS-a, Željko Biondić, član IO HNS-a te Josip Šuper, povjerenik za natjecanje ŽNS-a.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / NK Lika 95 Korenica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close