Grad ZagrebScena

Njemačka techno ikona premijerno u Zagrebu

U zagrebački Boogaloo klub u sklopu Future Scope serijala premijerno dolazi Monika Kruse, trenutno najveća i najpoznatija njemačka techno ikona, DJ-ica i producentica sa stažom dužim od 26 godina!


Future Scope serijal nastavlja se u petak, 21.travnja, u klubu Boogaloo Zagreb, kada premijerno dolazi njemačka techno ikona, vlasnica etikete Terminal M – Monika Kruse, prije koje će veliki (glavni) floor dobro ugrijati splitski DJ i producent Jock, kojeg podržavaju imena kao što su Carl Cox i Richie Hawtin, dok će za zatvaranje biti zadužen F-Scope rezident Shipe. Na malom flooru očekuju vas provjerene snage Senno i Matya.

Dodajmo kako je prvi autorski rad Monike Kruse izašao 1995. godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, od kada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju. Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je i dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi. 2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album ‘Panorama’ koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.

 


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close