LifestyleScena

Njemačka LIČKA VEČER okupila preko 1 500 Ličana uz Fijaker i Dinastiju

U prepunoj dvorani s oko 1500 gostiju, u Gerlingenu kod Stuttgarta u subotu uvečer održana je po jedanaesti put zaredom tradicionalna Lička večer.

U zabavnom dijelu Ličke večeri, koja je ove godine nominirana za Večernjakovu Domovnicu 2016. kao najznačajniji događaj godine za Hrvate koji žive izvan domovine, nastupio je TS Fijaker, Dražen i Dinastija band te harmonikaš Anto Filipović – piše fenix-magazin.hr

U kulturno-zabavnom dijelu programa gledatelji su s oduševljenjem pratili nastup članova HKUD “Ruža” iz Filderstadta i HKUD FD “Krešimir” iz Bad Cannstatt.

Uz pozdravni govor domaćina Dražena Bolješića, sve nazočne pozdravio je i hrvatski generalni konzul u Stuttgartu Slavko Novokmet. Među brojnim uzvanicima Ličkoj večeri nazočio je voditelj HKM Stuttgart fra Zvonko Tolić, predsjednik Koordinacije HDZ-a B-W Mile Baričević, predsjednik Podružnice HSP AS za B-W Ivica Busija, socijalni radnik Ivan Bošnjak, predsjednici zavičajnih udruga s područja Stuttgarta predvođeni predsjednikom najbrojnije hrvatske udruge Hrvatska zajednica Hercegovine Zoran Primorac i brojni drugi.

Fotogaleriju pogledajte na fenix-magazin.de.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close