Turizam

Nizozemski i belgijski turistički agenti posjetili Plitvičke doline

Nizozemska agencija Adriatic Vakanties i One2gether travel, te belgijska KrisKras, u posjeti su Karlovačkoj turističkoj regiji kako bi se kvalitetnije omogućilo prezentiranje destinacija nizozemskim i belgijskim turistima koji su u Hrvatskoj sve brojniji.

Unutar nekoliko destinacija Karlovačke županije u okviru PPS destinacije našao se i brend Turističke zajednice općine Rakovica – Plitvičke doline. Nizozemski agenti nakon posjete Slunju i Rastokama, prvo su posjetili Broćanac selo gdje su se izvrsno zabavili kroz ponudu. Jedni su izabrali paintball, drugi vožnju na quadovima, a oni kojima je adrenalin manje potreban otišli su na jahanje konjima.Rakovica - HTZ v.2

Nezaobilazan je bio i posjet Baraćevim špiljama, pećinskom fenomenu u Novoj Kršlji nedaleko Rakovice koji je na nizozemske i belgijeske agente ostavio poseban dojam. Aktivan dan u Plitvičkim dolinama gosti su završili odmorom i noćenjem u jednom rakovičkom hotelu.

Podsjetimo, ovo putovanje jedan je od prvih rezultata potpisanog Sporazuma između čak sedam turističkih zajednica Karlovačke županije: Rakovice, Ogulina, Tounja, Slunja, Josipdola, Saborskog i Plaškog na formiranju PPS destinacije Centar smaragdnog krša u okviru projekta Hrvatske Turističke Zajednice –  Hrvatska 365.  Dobar primjer udruživanja turističkih zajednica za kvalitetniji i bolji nastup na turističkom tržištu kontinenta.

Pogledajte nekoliko fotografija.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close