Turizam

Nizozemski i belgijski turistički agenti posjetili Plitvičke doline

Nizozemska agencija Adriatic Vakanties i One2gether travel, te belgijska KrisKras, u posjeti su Karlovačkoj turističkoj regiji kako bi se kvalitetnije omogućilo prezentiranje destinacija nizozemskim i belgijskim turistima koji su u Hrvatskoj sve brojniji.

Unutar nekoliko destinacija Karlovačke županije u okviru PPS destinacije našao se i brend Turističke zajednice općine Rakovica – Plitvičke doline. Nizozemski agenti nakon posjete Slunju i Rastokama, prvo su posjetili Broćanac selo gdje su se izvrsno zabavili kroz ponudu. Jedni su izabrali paintball, drugi vožnju na quadovima, a oni kojima je adrenalin manje potreban otišli su na jahanje konjima.Rakovica - HTZ v.2

Nezaobilazan je bio i posjet Baraćevim špiljama, pećinskom fenomenu u Novoj Kršlji nedaleko Rakovice koji je na nizozemske i belgijeske agente ostavio poseban dojam. Aktivan dan u Plitvičkim dolinama gosti su završili odmorom i noćenjem u jednom rakovičkom hotelu.

Podsjetimo, ovo putovanje jedan je od prvih rezultata potpisanog Sporazuma između čak sedam turističkih zajednica Karlovačke županije: Rakovice, Ogulina, Tounja, Slunja, Josipdola, Saborskog i Plaškog na formiranju PPS destinacije Centar smaragdnog krša u okviru projekta Hrvatske Turističke Zajednice –  Hrvatska 365.  Dobar primjer udruživanja turističkih zajednica za kvalitetniji i bolji nastup na turističkom tržištu kontinenta.

Pogledajte nekoliko fotografija.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close