Nizozemska DJ zvijezda nakon New Yorka i Tokija stiže u Zagreb!

Tena Brnad

Najveći party tjedan ove zime se nastavlja. Svjetski poznati DJ i producent R3hab nastupit će na Enter Zagreb partyju powered by Wrong Crowd 4. siječnja u sklopu Croatia Winter Music Festivala koji se održava u zagrebačkoj Areni do 6. siječnja.


Mladi, sve popularniji nizozemski DJ marokanskog porijekla u Zagreb dolazi nakon nastupa u New Orleansu, New Yorku i Tokiju, gdje je bio headliner na najvećem japanskom EDM festivalu Countdown.

R3hab je u bogatoj karijeri surađivao s brojnim imenima svjetske EDM scene, a najviše se ističe suradnja s Afrojackom. Uspjeh njegovog najvećeg hita Get Up s glazbenicom Ciarom donio mu je 21. mjesto na ljestvici TOP 100 svjetskih DJ-a u 2016. prema časopisu DJ Mag. Kao izvođač i producent surađivao je s Katy Perry, Rihannom, Lady Gagom, Madonnom, LMFAO, Jennifer Lopez i Pitbullom. R3habovi nastupi puni su intenzivne energije kojom oduševljava publiku koja mu se uvijek rado vraća, a poseban set koji očekuje posjetitelje Enter Zagreb partyja neizbježna je poslastica za svakog ljubitelja dobrog partyja.

R3habu će se na pozornici pridružiti Felix Jaehn, LVNDSCAPE i Justin Oh koji će se pobrinuti da prvi dani 2017. u Zagrebu budu nezaboravni. Vrhunska produkcija, bogat glazbeni program i vodeći svjetski DJi pretvorit će Croatia Winter Music Festival u jedinstveno party iskustvo koje će na najbolji način najaviti godinu pred nama.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u