Scena

Nives Celzijus rasprodala Lisinski

Brojni pravednici kojima je odjednom postao bitan ugled koncertne dvorane Lisinski kad je svoj koncert tamo najavila Nives Celzijus neće biti sretni kad čuju: njezin prvi solistički koncert koji će se tamo održati u srijedu 01. travnja u 20 sati je rasprodan.


S ovim se podatkom Nives pohvalila na svom profilu, ali u obzir valja uzeti i podatak da je riječ o maloj dvorani u koju stane tristotinjak posjetitelja što cijelu priču ipak čini nešto manje spektakularnom.

Ovim koncertom Nives obilježava prvu godišnjicu svoje profesionalne pjevačke karijere, a poručila je da joj je on veliki izazov.

“Bolji jubilej nisam mogla ni zamisliti. Velika hvala i svim medijima koji su od početka ovaj koncert titulirali kao koncertnu senzaciju sezone pa meni ne preostaje ništa drugo nego da nastavim tu provokativnu igru. Pažljivo smo birali repertoar kojim ćemo nesumnjivo publici, ali i kritičarima, pokazati zašto ja svaki vikend nastupam diljem regije”, istaknula je Nives.

Dva dana uoči koncerta njezina glazbena i scenska priča potpuno je posložena. Prateći glazbenici, plesači, ali i gosti s estrade završavaju sa zadnjim pripremama.

“Od početka nismo namjerno željeli otkrivati tko su gosti kako netko ne bi rekao, što je čest slučaj kad se rade koncerti u Lisinskom, da se gosti koriste kao joker kojim se puni dvorana. Meni to nije potrebno. Mogu sada najaviti kako će mi se na bini, osim fantastičnih plesača Igora Barberića, pridružiti još i pet glazbenih gostiju čiji dosadašnji rad iznimno poštujem. A sve ostalo, vidjet ćete na koncertu”, istaknula je.

Nives Celzijus pjevačku karijeru započela 01. travnja prošle godine kad je u javnost pustila pjesmu “Karanfili”. Potom je izbacila pjesmu “Inferno”, a pjesma “Kolinda”, obrada hita Zdenke Vučković iz 1967. godine sprijateljila ju je s novoizabranom predsjednicom  čija je bila počasna gošća na inauguraciji.


 

Tekst: Index
Foto: Danijel Galić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close