Scena

Nives Celzijus proslavila prvu godišnjicu svoje karijere

Nives Celzijus u maloj je dvorani KD Vatroslav Lisinski sinoć proslavila prvu godišnjicu svoje karijere, a među tristotinjak posjetitelja našli su se i brojni prijatelji, članovi obitelji i ostali uzvanici među kojima se zatekao i Arsen Dedić.


Od kolega su je došli podržati i Neda Ukraden, Ivana Banfić, Giuliano, Paula i Đelo Jusić, Amir Kazić Leo kao i skladatelji Neno Ninčević, Branimir Mihaljević, Denis Dumančić, Rajko Dujmić, Fayo, a na kraju koncera je ispratili dugotrajnim aplauzom.

Na pozornici su joj se pak pridružili Zlatko Pejaković, Alka Vuica, Le Zbor i Mejaši.

“Čestitam Nives Celzijus što je usprkos svim licemjerima koncert odradila na zavidnom nivou. Dvorana je bila rasprodana, a ja ne pamtim kad sam vidio toliko novinara, fotografa i kamera u rasprodanoj dvorani. Što se tiče dvorane Lisinski, ja kao ravnatelj, jedva čekam idući koncert na kojem ćemo je ugostiti”, istaknuo je ravnatelj dvorane Lisinski Dražen Siriščević nakon koncerta predajući Nives buket cvijeća.

“Priznajem da sam imala tremu, ali već nakon prve pjesme ona je potpuno nestala. Kad vidite tako ugodnu publiku koja vas iskreno dočekuje pljeskom i povicima oduševljenja, osjetiš kako si ti tu samo za njih i meni je koncert prošao kao u snu. Hvala vam draga moja publiko, zbog vas postojim i zbog vas ću i dalje biti ono što jesam – jedinstvena Nives Celzijus”, poručila je pjevačica.

Pjevačku karijeru započela je 1. travnja prošle godine kad je u javnost pustila pjesmu “Karanfili” (kojom je i otvorila koncert). Nakon toga uslijedio je “Inferno”, a pjesma “Kolinda”, obrada hita Zdenke Vučković iz 1967. godine sprijateljila ju je s novoizabranom predsjednicom čija je počasna gošća bila i na inauguraciji.

U svakom slučaju, koncert u Lisinskom uznemirio je dio javnosti koji je od samog početka tvrdio da koncert narušava ugled dvorane Lisinski.


 

Tekst: Index
Foto: Danijel Galić

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close