Događanja

Nives Celzijus predstavila “Kukulele”

Budući da nas je Nives nedavno iznenadila svojim senzacionalnim gostovanjem u osječkom HNK, svatko bi pomislio da sada neko vrijeme nećemo viđati njezine nove podvige jer smišlja nove provokacije i projekte.


No, stiže ne hladni, nego vrući tuš! Seksipilna pjevačica upravo je u izdanju naše najveće diskografske kuće Croatia Records izbacila novi singl “Kukulele” za koji je sama napisala glazbu i tekst. Fanove je počastila i atraktivnim video spotom u kojem pokazuje svu svoju raskoš i obline, a pjesma ulazi u uho već na prvo slušanje.

Inspiraciju za “Kukulele” dobila sam pred televizorom, gledajući neku seriju. Shvatila sam da mi žene rado u pjesmama pjevamo kako smo patnice, tužne, zaljubljene, nesretne, povrijeđene i volimo svog muškarca kakav god on bio, umjesto da mu jasno kažemo što ga ide. Ako bude zločest, bit će njemu ‘kuku-lele’. Mi žene trebamo pokazati da s nama muškarci ne mogu olako, a da mi samo jedna drugoj kukamo. Evo, nek sad i muškarci kukaju jedni drugima kad im mi pokažemo da možemo sve igrice ravnopravno igrati”, kazala je popularna Nives promovirajući novu pjesmu.

Simpatičan naziv ‘kukulele’ već je postao i svojevrsni pozdrav njezinih fanova na društvenim mrežama, a po komentarima najvatrenijih obožavatelja koji su prvi čuli pjesmu, čini se da je Nives opet ostvarila pun pogodak.

 


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close