VijestiScena

Nives Celzijus objavila je spot za pjesmu Mamurluk

Nives je objavila novi glazbeni video za Mamurluk, pjesmu s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Nives je i ovoga puta obećala napraviti show na festivalu.


Nives Celzijus objavila je novi glazbeni video za pjesmu Mamurluk s kojom će nastupiti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama.
Provokativna Nives već sada najavljuje da će se za njezin show na ovom festivalu bina ponovno prilagođavati njezinom nastupu. S Karanfilima je na binu dovela cijelo folklorno društvo 2014. godine. Prošle godine je doslovno zapalila pozornicu i publiku – pirotehnikom i spektakularnim nastupom, a ove godine, najavljuje, želi nadmašiti samu sebe.

A Nives je otkrila i što najradije pije kada se odluči napiti.
“Rijetko pijem, ali kad popijem, onda pažljivo biram što pijem da se lagano napijem i da drugi dan ne bih imala mamurluk. Imam prijatelja Jima uz kojeg su mi noćni provodi najbolji, a sve cure i dečki mogu ga vidjeti kako je zgodan u ovom spotu. Zato smo i pokrenuli akciju #MakeHistory da svaki naš izlazak i noćni provod uđe u povijest”, rekla je seksi pjevačica i spisateljica.

Glazbu i stihove za pjesmu Mamurluk napisao je Dušan Bačić, aranžer je Bojan Dragojević, a izdavač Croatia Records čiji je Nives ekskluzivni izvođač.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close