Ličko-senjska županijaVijestiScenaPolitika

Ništa od Thompsona na Krbavskom polju, otkazao koncert i odgovorio ličkom političaru

Nakon političke reakcije sa Skupštine Ličko-senjske


Marko Perković Thompson preko Facebooka je otkazao koncert na Krbavskom polju. Iako su reakcije na takvu ideju bile većinom pozitivne, čini se da su tehničke poteškoće (uključujući financiranje) bile prevelike.

Podsjetimo, vijećnik skupštine Zlatko Fumić iz Brinja pravdajući svoj glas protiv Proračuna Ličko-senjske okomio se na Thompsonov koncert i iznos od 200.000,00 kuna koji je trebao biti dodijeljen iz istog Proračuna, dok s druge strane njegova Općine Brinje nema dovoljno kola Hitne pomoći.

Thompson je indirektno odgovorio na prozivanja iz Brinja;

Ja ne želim biti uzrok nikakvim podjelama koje su u velikoj mjeri izražene u Ličko-senjskoj županiji, kao što ne želim biti ni nečija izlika za osobne političke neuspjehe. Isto tako ne dopuštam pojedincima da svoje političke poene prikupljaju preko mojih leđa i lažući o mojim navodnim komercijalnim angažmanima. – piše Thompson u otkazivanju koncerta.

Cijelu objavu pročitajte na Facebook stranici niže.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov/LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close