GlazbaVijesti

Nisi manje muškarac ako kažeš “oprosti” poručuje Dino Merlin u novoj pjesmi

Prava glazbena zvijezda uvijek izazove euforiju kod svojih fanova objavom novog materijala. A ako se radi još i o vrhunskom glazbenom umjetniku, onda publika dobije duplo zadovoljstvo. Upravo zato se sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin prvim projektom u ovoj godini odlučio odužiti publici na godinama vjernosti – duplo tj. dvostruko.


Objavio je novu pjesmu i prateći umjetnički video spot za istu. Doslovno – duplo! Novi singl s istim tekstom dobio je dvije verzije; jednu potpuno umjetničku omotanu u ruho balade nazvanu „Krive karte“, a drugu življu, plesniju, energičniju naziva „Kako da ti kažem“. Jer, kao što kaže i sam kantautor Dino Merlin, netko ljubav i emocije proživljava sasvim romantično, a netko izgara od energije i strasti.

U tekstu nove pjesme regionalna zvijezda potpuno se prepustila emocijama i narodski rečeno, Dino je ogolio dušu. Navikli smo već na njegove iskrene, ljubavne tekstove no prvi se put sada pozabavio ulogom muškaraca koji puno teže od žena mogu izgovoriti riječ oprosti i ispričati se za svoje pogreške kako bi opravdali što su u nekom trenutku povrijedili voljenu osobu. A to ne znači da su manje muškarci ako su emotivni i ljubavno ‘slomljeni’.

Jednom sam pogriješio prema osobi do koje mi je jako stalo pa su ovi stihovi moje autobiografsko iskupljenje. Pokušavam objasniti onom drugom koliko mi znači i koliki put treba čovjek, muškarac proći da bi se tako jednostavne riječi poput „oprosti“ izgovorile. Zato sam i napisao dvije verzije pjesme koje putuju različitim putevima do iste destinacije, istaknuo je popularni glazbenik uoči premijere.

Ovo mu je četvrti singl s novog nadolazećeg 12. studijskog albuma. Nakon regionalnog megahita „Mi“ kojim je najavio album, preko eksplozivnog dueta „Dođi“ sa Senidah te posljednje pjesme „Jedan dan, jedna noć“, Dino Merlin zaokružuje svoj glazbeni pečat koji će nesumnjivo svoju potvrdu (opet) dobiti na predstojećoj svjetskoj turneji.

A dotad će, po običaju, obarati rekorde na streaming servisima svojom originalnom umjetničkom porukom zbog koje je već okićen mnogim priznanjima. No, kako on sam kaže, zanos emocija i poseban, intimni odnos s publikom njegova su najveća nagrada.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close