DogađanjaVijesti

Nina snimila spot na Brijunima: “Da je rođena u vrijeme Tita, sigurno bi mu takva ljepotica zapela za oko”

Novi singl Nine Badrić “Rekao si” stiže u radijski eter i savršena je najava za njezin novi album koji bi svjetlo dana trebao ugledati ovog Božića. Pjesmu potpisuje Ante Pecotić, a za aranžman pobrinuli su se Predrag Martinjak i Shalla.


Spot za ovu predivnu baladu sniman je u nacionalnom parku Brijuni, koji su je, priznaje Nina, kraljevski ugostili.
Neopisiva ljepota Brijuna poslužila je kao najljepša kulisa novoga spota kojeg su snimili i režirali Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. Uprava Brijuna ljubomorno čuva netaknutu ljepotu otoka i malo je umjetnika imalo privilegiju snimati tamo. Rekli su nam s Brijuna da im je izuzetno drago što je baš Nina Badrić odabrala Brijune za svoj novi video.

Nina je prekrasna žena. Došla je ovdje sa sestrom i nećakom i sve nas je osvojila svojom jednostavnošću. Nije tražila ništa a čim je stigla otišla je pozdraviti čuvenog papagaja Kokija s kojim se zezala. Da je rođena u vrijeme Tita siguran sam da bi mu takva ljepotica zapela za oko. Stari je volio prave ženske – kaže nam Čedo koji već 30 zadnjih godina radi na Brijunima.

Iza Nine Badrić je uspješna ljetna turneja, ali odmora nema; ispred nje su veliki projekti kojima se s veseljem posvećuje. Nakon snimanja spota za novi singl “Rekao si” Nina je otputovala u Beograd na snimanje RTL-ovog showa ”Zvijezde” gdje je jedna od članica žirija. Usporedo sa snimanjima, priprema se i za dva velika spektakla u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Prvi koncert 24. listopada gotovo je rasprodan, a drugi koncert, dan kasnije, Nina je odlučila pokloniti Zakladi Hrvatska za djecu. Nakon toga, čeka ju završetak novog studijskog albuma, čiji se izlazak predviđa za Božić. A Novu godinu, ova sjajna glazbenica ispratit će radno, na Stradunu u Dubrovniku zajedno sa Tonijem Cetinskim.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close