VijestiScena

Nina Kraljić pokazala haljinu u kojoj će nastupiti na Eurosongu

Nina Kraljić, hrvatska predstavnica na Eurosongu, na jučerašnjoj je, prvoj probi u Globe Areni u Stockholmu, otkrila dio eurovizijskog stylinga – haljine koju je za nju osmislio dizajner Juraj Zigman inspiriran njezinom pjesmom “Lighthouse”.


Pobjednica prve sezone showa “The Voice” pojavila se u dijelu velike, scenične haljine, koja će, kako je prije otkrio riječki kreator, svijetliti tijekom njezina nastupa, usred kojega će joj prateći vokali skinuti “gornji sloj”, a Nina će ostati na sceni u dugoj, bijeloj opravi s perjem i otkrivenom tetovažom na razgolićenim leđima.

“Osjećam veliku odgovornost, uistinu želim dati najbolje od sebe. Ali tako je prije svakog nastupa, nevažno je li u pitanju 200 milijuna ili samo 500 ljudi”, izjavila je pjevačica s kojom se Hrvatska vratila na Eurosong nakon dvogodišnje stanke.

Nina je pjesmi “Lighthouse” podredila i boju kose i frizuru. “Za mene je to mala promjena, na lijevoj strani možete vidjeti valove, što se također referira na stihove pjesme i na ono što mnogi ljudi uglavnom pamte iz Hrvatske i njezine obale”, kazala je Nina uoči prve probe, koju su uz nju odradili i predstavnici Grčke, Moldavije, Mađarske, Nizozemske, Finske, Rusije, Armenije i San Marina.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: slobodnadalmacija.hr | Foto: eurovision.tv

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close