VijestiScena

Nina Kraljić otkrila što je pošlo po zlu u finalu Eurosonga

Nakon finala 61. Eurosonga u Stockholmu oglasila se i Nina Kraljić, koja je unatoč velikim očekivanjima cijele nacije, na kraju završila 23. od 26 zemalja, koliko ih je ušlo u finale. Kako se osjeća nakon svega, mlada pjevačica otkrila je na Facebooku.


“Pita me Facebook od ranog jutra što mi je na umu pa evo da se zahvalim svima koji su bili tu na posredan ili neposredan način. Nisu bitne okolnosti, ali moram reći da se ear monitoring i ja nismo zavoljeli čak ni nakon dva tjedna. S obzirom na sve što se dešavalo moram bit zadovoljna. Puse svima! Idemo doma!”, napisala je.

Oni koji su komentirali njenu objavu mahom su zadovoljni time kako je predstavila svoju zemlju, a većina njih naš neuspjeh pripisuje novom sustavu glasanja za koji smatraju da nam nije sklon.

“Kako se čini svi su imali istih problema. Odradila si to svjetski i nema potrebe za pravdanjem. Do sad najbolja predstavnica Hrvatske. Mislim da je veći problem sistem glasovanja i namještanja po političkim odlukama. Ne ide mi u glavu da je ono jaukanje iz Ukrajine moglo pobijediti”, napisao je jedan Nini obožavatelj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: index.hr | Foto: instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close