Nina Kraljić najlošije odjevena na Eurosongu

Tena Brnad

Nagradu “Barbara Dex” za najlošije odjevenog izvođača na nedavno završenom Eurosongu u Stockholmu dobila je predstavnica Hrvatske Nina Kraljić.


Glasanje za nagradu “Barbara Dex” počinje odmah nakon završetka Eurosonga na eurovizijskom web-portalu “House of Eurovision”. Publika počinje glasati dan nakon finalne večeri, a u konkurenciju ulaze obje polufinalne večeri, kao i finale. Tijekom glasanja pažnja treba biti usmjerena na odjeću izvođača, a ne na show ili nastup.

Predstavnica Hrvatske dobila je 770 glasova od mogućih 2.221. Na drugom mjestu je predstavnica Njemačke Jamie Lee s 335 glasova.

Treća je Rykka iz Švicarske s 201 glasom, a na četvrtom je Bugarska. Među pet najlošije odjevenih predstavnika su se našli i i predstavnici BiH Deen, Dalal, Jala Brat i Ana Rucner koji su svoj put na Eurosongu završili u prvoj polufinalnoj noći.

Nagrada “Barbara Dex” dodjeljuje se od 1997. godine. Ime je dobila po belgijskoj umjetnici Barbari Dex, koja je te 1993. godine završila na posljednjem mjestu Eurosonga na kojem je nosila haljinu koju je sama dizajnirala, a koja je proglašena najgorom na Eurosongu.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: n1info.com | Foto: eurovision.tv

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u