Nina Donelli predstavila svoj prvi album “Glazba, ljubav, život”

Tena Brnad

Od petka je u prodaji prvi album mlade pjevačice Nine Donelli. Album “Glazba, ljubav, život“ objavljen je nakon dvije godine upornog rada i predstavljanja mnogih singlova koji su svoje mjesto našli na ovom albumu.


Od prvog “Nina zovu me” pa do aktualnog “Na moj rođendan”, Nina je dala publici priliku da je dobro upozna, sazrijevala je kao osoba i kao pjevačica, a brojnim nastupima dobila je i potrebno scensko samopouzdanje. Okupivši jaku ekipu autora: Rajko Dujmić, Nenad Ninčević i Dušan Bačić, Nina je sigurno i odlučno gradila svoje mjesto na glazbenoj sceni. Na albumu se nalazi 11 pjesama među kojima su hitovi “Moje tijelo”, “Propala veza” te “Primitivac negativac” s kojom se Nina predstavila hrvatskoj publici uživo na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Gotovo sve pjesme su bržeg ritma jer upravo takve pjesme Ninin mladenački duh može vjerno prenijeti publici, no Nina otkriva kako joj je najdraža pjesma na albumu upravo aktualni singl, prekrasna balada autora Dušana Bačića “Na moj rođendan”.

Albumom koji je nazvala “Glazba, ljubav, život”, Nina je zakoračila u svijet diskografije u kojem planira još dugo ostati.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u