Scena

Nina Bardić: Bliži se prvi koncert u Lisinskom

Nina Badrić, svoju glazbenu karijeru započela je s devet godina u Zagrebačkom zboru Zvijezdice. Samostalni glazbeni prvijenac ‘Godine nestvarne’ objavila je 1995.


Nina Badrić prvi će puta u karijeri, 25. studenog, održati solistički koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Pripreme za koncert na kojem su, osim vrhunske produkcije, najavljeni i gosti iznanađenja, počinju već krajem rujna.

“Po svojoj vokaciji, osjećam da mi ta dvorana odgovara i bit će lijepo muzicirati pred svojom, zagrebačkom publikom. Nismo svirali u Zagrebu gotovo tri godine i sigurna sam da će taj susret biti za pamćenje. Zaželjeli smo se jedni drugih”, izjavila je Nina Badrić.

Podsjetimo, posljednji album ‘NeBo’ Nina je objavila 2011., a istoimenom pjesmom predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2012. u Azerbajdžanu.

Nina Badrić, svoju glazbenu karijeru započela je s devet godina u Zagrebačkom zboru Zvijezdice. Samostalni glazbeni prvijenac ‘Godine nestvarne’ objavila je 1995., a uslijedili su i albumi ‘Personality’, ‘Uniqe’, ‘Nina’, ‘Ljubav’ i ’07’. Dobitnica je mnogih glazbenih nagrada, a između ostalog više puta je osvojila i prestižnu diskografsku nagradu Porin. Pojedinosti o koncertu u Lisinskom bit će objavljene u narednih nekoliko tjedana.


Tekst: 24sata hr

Slika: wikimedia commons

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close