VijestiScena

Nina Badrić najavila koncert u pulskoj Areni

Regionalna glazbena diva, vlasnica jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica održat će svojprvi samostalni koncert u pulskoj Areni. Nina Badrić u Arenu stiže 8. kolovoza ispričati svoju 20-godišnju glazbenu priču u kojoj je naglasak bio i ostao na – pjesmi. Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama,… sve to ide u prilog lijepoj glazbenici, ali najviše sjajna i vjerna publika koja je do posljednjeg mjesta ispunjavala najveće koncertne dvorane regije, kao i nedavna dva dupkom puna, čarobna koncerta u zagrebačkoj dvorani Lisinski. „Čarobno jutro”, „Dodiri od stakla”, „Da se opet tebi vratim”, „Takvi kao ti”, „Moje oči pune ljubavi” ili aktualni singl „Cipele”samo su djelić iznimne Ninine diskografije.


S Ninom se pleše, smije i plače, a neke od najljepših trenutaka svoje karijere tek treba ispričati. Jedan od takvih bit će 8. kolovoza.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close