Sport

Nikša Dobud zaradio suspenziju od četiri godine

Nikša Dobud dobio je drastičnu suspenziju FINA-e od čak četiri godine zabrane bavljenja vaterpolom.


Zbog odbijanja doping testa ponajbolji je vaterpolist svijeta Nikša Dobud zaradio kaznu koja bi mu mogla okončati karijeru.

”Nikša Dobud dobio je četiri godine suspenzije koja podrazumijeva zabranu nastupanja i sudjelovanja na svim sportskim natjecanjima do 15. travnja 2019. godine. Odluka je to FINA Doping panela nakon četveromjesečnog postupka koji je pokrenut nakon neobavljene doping kontrole van natjecanja 21. ožujka 2015. Na odluku ima pravo žalbe”, stoji u objavi Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Dobud je cijelo vrijeme tvrdio kako je riječ o velikom nesporazumu, ali FINA nije imala milosti. Kontrola ga nije zatekla na mjestu na kojem je trebao biti i tako je izbjegao provjeru za doping.


 

Tekst: gol.dnevnik
Foto: wikimedia commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close