Scena

Nikola Marjanović predstavlja “Gloriu”

Nikola Marjanović ima novi singl, pjesmu ‘Glorija’.


Autor glazbe i teksta je Dino Osmanagić, dok je spot koji vas odvodi u svijet mašte, djelo Denisa Mujadžića Denykena, poznatog glazbenog producenta zaduženog i za aranžman te, glazbenu produkciju ove pjesme.

“Gloria je pjesma o viteškoj ljubavi, o romantičnoj ljubavi.. Ljubavi o kojoj govore legende i bajke. To su one priče kada muškarac mora prijeći 7 gora, 7 mora, proći tisuće prepreka, boriti se čudovištima, jahati kroz začarane šume kako bi spasio svoju voljenu, zadobio njezinu ljubav i povjerenje, osvojio njezino srce. Te prepreke u našem svijetu su doduše malo drugačije, ali su jednako strašne.

Također postoje i ljudi koji su se spremni za svoju ljubav boriti, ustrajati u njoj, mada nisu vitezovi na bijelom konju, već prodavači bijele tehnike, radnici u auto praonici, programeri, građevinari, nezaposleni… O tome sam napisao pjesmu, o istinskoj ljubavi i o hrabrim ljudima”, rekao je autor pjesme.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close