DogađanjaVijesti

Nikad moćniji i energičniji Marko Kutlić, “U kapi tvoje ljubavi”!

Njegovo ‘Srce se spasilo’, nakon čega je opjevao ‘Usne tvoje’, a na kraju je bio ‘Sam protiv svih’.


Sve gore navedeno, samo su naslovi pjesama, mladića za kojim uzdišu nebrojena ženska srca, a koji je svojim talentom, ali i radom, oduševio struku i obožavatelje.

Marko Kutlić, nakon skladbi kojima je osvajao vrhove radijskih i televizijskih top lista, stiže sa novom pjesmomU kapi tvoje ljubavi‘, u novom, još žešćem izdanju. Njegove izvedbe su sve, samo ne uobičajene, a ovoga je puta energijom i ritmom, glazbenu letvicu podigao iznimno visoko.

Sam Marko, otkrio nam je kako je pjesmom želio prenijeti lijepu poruku, doprijeti do čovjeka, poručiti mu nešto, zagrliti ga ili isplakati se, a sve skupa, rezultat je njegovog trenutnog duhovnog i emotivnog stanja:

U zadnje vrijeme sam odlučio raditi takve pjesme, jer mislim da na taj način, kada čovjek radi nešto što osjeća, u tom trenutku prenosi sirovu emociju i ljubav, kroz pjesmu, te tako najbolje dopire do ljudi. Pjesma „U kapi tvoje ljubavi“ malo je drukčija od drugih mojih pjesama. Glazbeno izlazi iz nekih gabarita u kojima sam bio do sada. Moćniji zvuk, koji više naginje rock-u nego pop-u, i zreo teskt koji ima duboku poruku. Da ne pričam puno o pjesmi, najbolje, poslušajte je, jer samo na taj način, može se u potpunosti dobiti prava slika onoga što sam htio reći, a i puno je moćnije, spretnije i energičnije izraziti se kroz pjesmu nego kroz govor. Kako bi rekao naš dragi Oliver: „pismo moja iscidi san dušu u tebe“, tako sam i ja u ovu pjesmu. Nadam se da će ljudi to prepoznati i da će im se svidjeti novi zvuk koji donosim

Na ovom spotu Marko nastavlja suradnju s ekipom iz dB studia. Tako će publika, ističe Marko, imati prilike vidjeti nešto drugačije, umjetnički i energično.

Kroz simboliku se prikazuje borba između dobra i zla. Nadam se da će se i novi vizualni identitet svidjeti ljudima.

 

Foto: PR

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close