VijestiPolitika

Nezavisna lista mladih: “Predsjednik Gradskog vijeća Petar Radošević treba podnijeti neopozivu ostavku”

Nezavisna lista mladih iz Gospića putem svoje službene Facebook stranice reagirala je na odluke koje su na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća usvojili vijećnici HDZ-a, Nezavisne liste Darka Milinovića, HSP-AS-a i HSS-a.


Riječ je o Odluci o ukidanju prireza u Gradu Gospiću i Odluci o ukidanju poreza na potrošnju pića u ugostiteljskim objektima čija bi realizacija bitno narušila prihodovnu stranu prijedloga proračuna za 2020. godinu.

Nezavisna lista mladih podržala je gradonačelnika Starčevića koji je u subotu poručio da Gospić čekaju izbori ako se ne povuku dvije odluke usvojene na Gradskom vijeću.

Njihovu poruku prenosimo u cijelosti:

Želimo obavijestiti javnost našeg grada Gospića da po ovom pitanju i novom cirkusu , po tko zna već koji put, u kojemu je naša čitava zajednica i naši građani, ne svojom krivnjom već krivnjom isključivo Hdz-a i njihovih partnera, čvrsto stojimo uz gradonačelnika Karla Starčevića i njegove zamjenike. Predloženi proračun jamči nove projekte i programe koji su potrebni građanima i ne možemo vjerovati da bi netko tko želi dobro ovom gradu i svima nama pokušao to zaustaviti. Ne želimo nove izbore, strogo smo protiv toga, ali ako se ne pronađe razum i normalan izlazak iz ove situacije, neka budu izbori i da završimo napokon sa ovom pričom. Ili mi ili oni. Također želimo napomenuti da najveću odgovornost snosi aktualni predsjednik GV Petar Radošević koji nije dorastao toj časnoj funkciji te stoga smatramo da treba podnesti neopozivu ostavku, poručili su mladi Gospićani.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close