Ličko-senjska županijaPolitika

Nezavisna lista mladih pokrenula anketu: Moraju li političari biti uključeni u paljenje adventske svijeće?

Nezavisna lista mladih pokrenula je anketu vezanu uz događaj koji je ovih dana podigao veliku buru u javnosti.


Naime, na svečanom paljenje prve adventske svijeće u Gospiću prisustvovalo je samo nekoliko građana. Vijest o tužnom početku adventskog razdoblja u Gospiću prenijela je Nova Tv, čime je grad Gospić predstavljen u najgorem mogućem svjetlu na državnoj razini.

Dok jedni smatraju da je ovaj događaj pokazao nesposobnost gradonačelnika i aktualne vlasti, drugi misle da je paljenje adventske svijeće iskorišteno u političke svrhe te da su građani Gospića koji su vjernici trebali sudjelovati u ovom događanju po vlastitom nahođenju i bez naputka iz gradske uprave.

Mladi Gospićani postavili su sugrađanima sljedeće pitanje:

Da li politika i političari moraju biti uključeni za vrijeme paljenja adventske svijeće ili je to sloboda osobnog odlučivanja svih građana bez poziva ili stranačke stege ?

Anketa završava u subotu u 17. sati, a glasati možete OVDJE

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Nezavisna lista mladih Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close