LokalnaPolitikaIzdvojeno

Nezavisna lista mladih objavila kome daje podršku na lokalnim izborima u Gospiću 2021.

NA FACEBOOKU

Danas je Nezavisna lista mladih iz Gospića dala svoju političku podršku


Nezavisna lista mladih iz Gospića putem svoje Facebook stranice objavila je da svoje povjerenje za nastavak upravljanja Gradom Gospićem daje Kristini Prši i Karlu Starčeviću. Nakon mjesec dana razgovora kratko su zaključili:

Nakon mjesec dana razgovora i pregovora, odluka koju smo donijeli, dogovorno nas i naših simpatizera, je ta da u nadolazećim lokalnim izborima idemo zajedno uz veliku garnituru nezavisnih kandidata te HSP-om Karla Starčevića. Žena za koju se isplatiti boriti je definitivno gospođa Kristina Prša, žena koja je svoju nezavisnost i neovisnost mnogo puta dokazala i pokazala. Mišljenja smo da Gospić ne bi trebao izgubiti takvu osobu na njegovu čelu, ali naravno, sve je do građana i njihovog izbora i odabira. Kako smo i rekli, ukoliko se odluči na novi mandat, mi ćemo ju podržati i stati uz nju i uz ljude na listi. – piše s liste iz Gospića.

Osim toga, ističu i neke svoje rezultate koje su postigli za građane grada.

Pomogli smo mnogim udrugama s područja grada, školama, vrtiću, ljudima u nevolji, prikupljali potpise za referendume, poslali bezbroj dopisa u vezi problematike građana, pokušali približiti građane Gradu Gospiću na način da postavljaju pitanja i traže odgovore, djelovali za spomenik u Bilaju, njegovali uspomenu na Domovinski rat i branitelje od prvog dana, promovirali ljude i njihove divne i pozitivne priče iz našeg kraja. Bilo je tu mnogih javnih prepucavanja i nas i ponekih medija, pojedinih političkih aktera iz grada, ali to je sve, očito, dio svega ovoga. Sve je to vidljivo i na našoj stranici, najbolje će znati oni koji su uz nas od prvog dana i koji nas prate. Najgore što smo mogli napraviti je povući se, a to nije dolazilo nikad u obzir, premda je nekad bilo poprilično mučno. Naš najveći rezultat je zasigurno donesena Odluka o komunalnim doprinosima na području Grada Gospića, za koju smo se izborili i to će nakon nas ostati zabilježeno da je tih dana postojala skupina mladih ljudi koja je napravila samo s jednim vijećnikom veliku stvar za mlade. Naravno, na kraju, ono najmanje bitno ali da ne ostane nedorečeno, sve što smo dobili od financijskih sredstava smo donirali (47.800,00 kn) kao što je i obećano.

Potez Nezavisne liste mladih iz Gospića zasigurno će ponovno uzburkati političku scenu u Gospiću, a komentar Prše i Starčevića na ovu važnu potporu očekuje se.

 

Dragi naši, it’s been one hell of a ride !

Nakon mjesec dana razgovora i pregovora, odluka koju smo donijeli, dogovorno…

Objavljuje Nezavisna lista mladih -GospićUtorak, 6. travnja 2021.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close