Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

NEZAVISNA LISTA MLADIH Gdje je nestao domaći dečko s gospićkih ulica?

Nezavisna lista mladih iz Gospića u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku osvrnula se na Petra Krmpotića, razočarana njegovim odbijanjem sučeljavanja s protukandidatom Karlom Starčevićem.


Podsjetimo, Nezavisna lista mladih prošli tjedan je pozvala na sučeljavanje kandidate za gradonačelnika grada Gospića u drugom krugu lokalnih izbora. Iako je Karlo Starčević pristao na sučeljavanje, Petar Krmpotić se do danas nije odazvao pozivu.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

-Gdje je nestao domaći dečko gospićkih ulica ? –

Tko je uspio ugasiti buntovnika u gospodinu Krmpotiću? Zar je moguće da naš domaći “dečko” ipak odbija sučeljavanje sa protukandidatom? Gospodin Krmpotić ne uživa povjerenje većinskog broja građana i baš zbog toga MORAO je izaći, stati pred narod i odgovoriti na pitanja. Činjenica je također ta, da je za vrijeme njegovog mandata, otišlo oko 700-800 ljudi iz grada Gospića, pogotovo mladih i to nas najviše boli. Oprostiti ćemo mu neke stvari poput “kupanja u Novčici” , na koje još uvijek čekamo. Nije ni bitno da nema svoj konkretan program trenutno, možda je tako i bolje, nego da opet kaže nešto što se neće ostvariti. Ono što se “vrti” na Radio Gospiću je i više nego smiješno. Lički Osik- naselje kojeg se sjetite samo pred izbore, žao nam ljudi.
Žao nam je što je gospodin Krmpotić ipak samo postao netko tko sluša neke druge ljude. Žao nam je što je izgubio doticaj sa drugim dijelom građana koji ne razmišljaju kao on. Kao gradonačelnik grada mora biti dostupan svakome čovjeku, ne samo pojedincima i onima koji govore samo što on želi čuti.
Mladost koja razmišlja svojom glavom se sad buni protiv njega, a nekad je i sam bio dio nje ?
Puno bi mi toga sad mogli nabrajati, ima i dobrih stvari, naravno, ali nema onih po kojim ćemo pamtiti njegov prošli mandat. 4 godine su puno, previše toga se nije ostvarilo, naprotiv, stanje u Gospiću je postalo gore. Odgovornost netko mora preuzeti, a prvi je gradonačelnik grada.
Mi smo za promjene, ali gospodin Krmpotić nije ta promjena jer izgubljena čast se teško vraća. Kako da očekujemo borbu za “svoj Grad” kada je i sam položio oružje i pustio da drugi upravljaju njegovim mislima i “pao” bez ispaljenog metka?! Izbjegavanje sučeljavanja i okretanje glave od problema nije način, stoga je u nama pobudio velike sumnje.
Sve u svemu, želimo mu svu sreću u nedjelju, narod će ipak reći svoje.
Može se nas smatrati i “miševima” i “nebitnima” ali sigurni mogu biti svi da se više neće raditi kako se radilo, ma tko god pobijedio.
Upravljate našim novcima i naše je puno pravo znati što radite sa tim. Vi ste tu zbog nas, ne mi zbog Vas.
Hoćemo li biti nečiji trn u oku ili vjetar u leđa, to ćete odlučiti sami svojim odlukama ili idejama, a građane pozivamo da izađu na izbore i da svoj glas daju po svom vlastitom mišljenju.
Sretno jednom i drugom kandidatu.
Vaša NLM

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close