VijestiPolitika

Nezavisna lista mladih Gospić poziva sve političke aktere u LSŽ: Ajmo biti ljudi…

Nezavisna lista mladih Gospić u svom postu na Facebooku osvrnula se na jučerašnja događanja u skupštini Ličko-senjske županije s pozivom svim akterima da “pokrenu priču zajedništva za dobrobit svih stanovnika Ličko-senjske županije”. Objavu prenosimo u cijelosti.


“Tu smo gdje smo. Nazad nema. Vraćanja u prošlost nema. Što je bilo, bilo je. Ali, ako postoji stvarna volja ove najjače četvorice sa slike, da zajedno “zavrnu rukave” i krenu nešto napraviti, možda još postoji šansa da se Lika izvuče.

Dvije godine su do redovnih izbora, apeliramo da ne idete u rušenje proračuna, zbog svih nas. To nije i ne može biti dobro, pogotovo ne po drugi put. Pokušajte staviti u stranu sve do sad što ste imali međusobno i krenimo zajedno. Stojimo Vam na raspolaganju svima ako smatrate da NLM može pomoći, ali sve je ipak u Vašim rukama.  Svi imate divne, nove, stručne, mlade i kvalitetne ljude na listama, dajte im šansu da se dokažu i pokažu.

Krenimo ispočetka svi, spasimo što se spasiti da! Prvi put stavite našu Liku ispred svega, ispred stranke, ispred pojedinaca, neka narod(ovaj što je ostao) napokon krene vjerovati da se ipak može! Zašto bi to trebao biti toliki problem?

Možda i nije loše da ste ostali samo Vi sad i što je ovakva situacija, kako sad nitko nema većinu možda stisnete svi da se dokažete. Nije to loše, al’ samo krenite. Vremena više za prepucavanja i igrice nema, al stvarno nema, nitko ne može biti više kriv osim Vas ako se ništa ne napravi u naredne dvije godine, zar ne?

Vjerujemo da će i građani prepoznati trud onih koji se stvarno trude, tu je najbolji pokazatelj na ovim izborima bio gospodin Karlo Starčević kojega je narod i nagradio za rezultate koje je ostvario u protekle dvije godine mandata u gradu Gospiću.

Gospodin Ante Dabo i njegova Bura promjena se pokazala u Novalji, Korenici sa dragim nam Ante Kovač koji ima velike simpatije među nama, župan Darko Milinović sad ima ispred sebe najveću borbu do sada – dokazati da mu je Lika iznad svega (kako često zna govoriti), gospodin Mario Kustić i HDZ – vi možete najviše. Dokažite da preko 20 godina vjernosti većinskog ličkog naroda Vašoj stranci nije bilo uzalud. Dokažite da možete i da stvarno želite, nemojte da su ovo u kampanji bile samo puste priče kao i mnogo puta do sad. Novi ste, možete ispričati veliku priču…

Pozivamo sve na zajedništvo, pozivamo sve portale i medije da pokrenu priču zajedništva za dobrobit svih nas. Ajmo biti ljudi, prije svega ovaj put, pa zar nam svima nije muka više od podjela?

Pružamo ruku…

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Nezavisna lista mladih - Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close