Ličko-senjska županijaVijestiLokalnaPolitika

Nezavisna lista BURA PROMJENA sljedeći tjedan predstavlja listu diljem Ličko-senjske županije

Nezavisna lista Bura promjena u okviru predizbornih aktivnosti za predstojeće izvanredne izbore za Županijsku skupštinu koji će se održati 10. ožujka planira niz predizbornih aktivnosti.


Gradonačelnik Otočca i drugi na kandidacijskoj listi Bura promjena Stjepan Kostelac u subotu, 2. ožujka u 18.00 sati , u Hotelu Zvonimir u Otočcu predstaviti će svoj program za grad kojem je na čelu i kandidate Nezavisne liste iz Grada Otočca. Građanima Otočca predstavit će se Mladenka Orešković, Slaven Prpić, Ana Šlat, Anđela Dujmović, Anton Vranić, Josip Grčević, Matej Šporčić.

Aktivni ponedjeljak u Otočcu i Novalji

U ponedjeljak 4. ožujka, u 11.30 sati gradonačelnik Stjepan Kostelac gostovat će u programu Radija Otočac gdje će predstaviti svoj program slušateljima.

Istoga dana, nositelj liste Bura Promjena i gradonačelnik Novalje Ante Dabo  u Hotelu Loža, Trg Loža 1 u Novalji, održat će glavni predizborni skup i predstavljanje kandidata Nezavisne liste Bura promjena iz Novalje s početkom u 19.00 sati. Skupu će nazočiti i načelnik Općine Plitivička Jezera i treći na listi Bure promjena Ante Kovač.

Srijeda rezervirana za Senj

U gradu pod Nehajem, Senju, Nezavisna lista Bura promjena organizira druženje s građanima prijepodne u srijedu.

U utorak i petak na N1 televiziji

U utorak, 5. ožujka, gradonačelnik Dabo gostovat će u programu N1 televizije u emisiji “1 na 1” i predstaviti program i kandidate Nezavisne liste Bura promjena. U drugom gostovanju na N1 televiziji koje će se održati u petak, 8. ožujka, Dabo će sudjelovati na sučeljavanju nositelja svih lista koje izlaze na ličke izbore.

Bura promjena u petak u Gospiću

Zadnji dan predizborne kampanje, u petak, 8. ožujka, kandidati Bure promjena provest će u druženju s građanima glavnog grada Ličko-senjske županije, Gospića, na gradskoj tržnici s početkom u 10.00 sati.

Sve informacije i aktivnosti Nezavisne liste Bura promjena možete pratiti na Facebook stranici OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close