PolitikaIzdvojenoPromo

VIDEO Nezavisna lista “Budi svoj” održala završni skup povodom lokalnih izbora ove nedjelje

U GOSPIĆU

Nezavisna lista Budi svoj u suradnji s Hrvatskom strankom prava u srijedu je održala zaključni skup povodom lokalnih izbora u gospićkom KIC-u


Lista koja se sastoji od poduzetnika, intelektualaca i neovisnih građana Ličko-senjske županije, završila je političku kampanju te se zaključno predstavila građanima. Listu su predstavili Karlo Stačević i Danijel Tušak, uživo ali i na svojim Facebook stranicama, a na završnom skupu održano je i nekoliko govora koje možete pogledati na Facebook stranici BUDI SVOJ.

Danijel Tušak, Karlo Starčević, Kristina Prša, Viktorija Rogić, Marko Sokolić – Maki, Tino Ostović i Milan Mataija, održali su govore te prezentirali zašto je dobro glasati za njihovu listu pouzdanih i sposobnih ljudi.

Video čelnih osoba Nezavisne liste Budi svoj Starčevića i Tušaka, pogledajte u nastavku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close